SKY kosmetologi Eveli Pastarus

Beauty Charm on Eveli Pastaruksen 2014 perustama kosmetologinen hoitola. Eveli Pastarus on SKY kosmetologi, jonka arvoihin kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja oman ammattitaidon jatkuva kehittäminen.

Palvellakseen asiakkaitaan parhaalla ja viimeisimmällä tietotaidolla, kouluttautuu Pastarus joka kolmas kuukausi uusilla kursseilla.

Yrityksen arvoihin kuuluu myös tärkeänä osana luotettavuus, joka toteutuu ammattitaitoisena ja asiantuntevana toimintatapana ja joka näkyy lukuisina tyytyväisinä vakioasiakkaina.

Beauty Charm palvelee sekä naisia että miehiä tarjoten laajan valikoiman kosmetologisia hoitoja jokaisen henkilökohtaiseen tarpeeseen:

kasvohoidot, kasvo- ja vartalohieronnat, lymfahoito, käsi-ja jalkahoidot, kynsien geelilakkaus, ripsien pidennykset sekä tuuhennukset sekä erityisosaamisena kulmien muotoilu. Beauty Charmissa voit kokea harvinaisen kulmien muotoilun langalla sekä saada kulmien tuuhennuksen. Hoitovalikoimaan kuuluu myös sokerointi/depilaatio sekä sprayrusketus.

Hoitolassa käytettävä tuotesarja on turvallinen ja tehokas Bioline, joka vastaa jokaisen ihotyypin mukaiseen tarpeeseen.

Beauty Charmissa koet kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen, jossa asiakkaan hoitotarve analysoidaan ammattitaidolla ja sydämellä.

 

images kopio 2.jpeg