Vuoden 2019 saapuessa suurin osa meistä listaa uuden vuoden lupauksia. Moniin listoihin kuuluu kuntosalilla käyminen, terveellisemmin syöminen jne. Mutta nyt on myös aika lisätä listaan kauneusratkaisuja.

Tässä on 9 kauneusratkaisua, joihin voit sitoutua vuonna 2019: Jotta voit sitoa itsesi kauneusrutiineihin:

 • Ensimmäinen askel on tietää, mikä on sopivin rutiini ihosi tyypille. Tee tämä testi tai pyydä apua kosmetologiltasti tai ihotautilääkäriltäsi, jotta löydät sopivimman hoidon ihollesi. Kun tunnet iho tyypisi ja sopivimmat tuotteet, on aika tehdä se : Puhdista kasvosi päivittäin, levitä seerumia ja kosteusvoide tarpeidesi mukaan. Toista tämä rutiini aamulla ja illalla saadaksesi tuloksia näkyviin.

 • Käy ammattilaisella kasvo/jalka hoidossa kaudenvaihtojen aikaan (kevät,kesä, syksy,talvi): Vaikka puhdistat ihon päivittäin, ihoon jää aina jonkin verran epäpuhtauksia /likaa . Kasvohoito tai kuorinta kolmen tai neljän kuukauden välein on suositeltavaa.

 • Suojaudu auringosta ympäri vuoden, ei vain kesällä: usein altistuminen auringonvalolle aiheuttaa tummia täpliä ja ennenaikaista ikääntymistä. Levitä aurinkovoidetta ennen kosteusvoidetta tai käytä kosteusvoiteita, joissa on sisäänrakennettu suojakerroin, kuten Sun Protection Cream SPF 50.

 • Puhdista meikki pois päivittäin: varmista, että puhdistat ihosi joka päivä, varsinkin ennen nukkumaanmenoa ja varmista, että poistat kaiken meikin ,sekä ripsivärin.

 • Huolehdi käsistä ja jaloistasi: jos jalkasi näyttävät hyvältä, tunnet itsesi itsevarmemmaksi , joten varmista, että kosteutat niitä päivittäin. Sama pätee käsiisi, varmista, että pidät ne kosteutettuina kuivumisen ja ikääntymisen ennenaikaisten merkkien välttämiseksi.

 • Älä ohita viikoittaista maskia tai kuorintaa: on erilaisia naamioita ja exfolianteja, jotta iholle saadaan erilaisia vaikutuksia. Jos ei yksi maski riitä, kokeile samaan aikaan multimaskingia : " Jokaisella kasvojen osalla on erityistarpeita, joten eri maskin käyttäminen kullakin alueella voi auttaa sinua saamaan haluamasi ihon."

 • Kokeile uusia asioita: kokeile uusia asioita, tuotteita, värejä, yhdistelmiä. Lisää uusi tuote rutiineihisi, saa itsesi näyttämään erilaiselta, leikkaa hiukset… Jos et pidä siitä, voit aina palata siihen, mihin olit tottunut.

 • Huolehdi hiuksistasi: yritä käyttää pehmeitä tuotteita, jotka ovat hellävaraisia hiuksille ja vältä kuivaimen, suoristimen jne. Liiallisen lämmön käyttämistä.

 • Säästä aikaa itsellesi: rentoutuminen on myös tärkeää. Säästä puoli tuntia päivässä virkistäen mieltäsi ja kehoasi. Voit tehdä sen olemalla kynttilänvalossa, juoksemalla , ottamalla ihanan mineraalisuola kylvyn tai lukemalla hyvää kirjaa.

  Pyydä ihostasi ammattilaisen analyysi: anna asiantuntijan analysoida ihoa tietääksesi, mitkä tuotteet ja hoidot iholle todella tarvitset. Jokainen iho on erilainen ja jokainen meistä haluaa saavuttaa erilaisia tuloksia. Mikä on kauneustavoitteesi vuodelle 2019?